TV Stânfries

Tennissen in Reduzum bij

TV Stânfries

Tennisvereniging Stânfries is opgericht in 1977 in het mooie Friese dorpje Reduzum. In 2016 zijn de twee kunstgrasbanen volledig vernieuwd. Ook heeft de vereniging een mooi miniveldje waarop de jeugd los kan gaan met tennissen. De twee banen zijn goed verlicht en hierdoor kan er eigenlijk het gehele jaar door op getennist worden.

Prijzen

Dit zijn onze trainingen

Privé- of duotraining?

Wij bieden ook trainingen op maat aan, zoals privé- en duotrainingen. Wil je meer informatie over de trainingen op maat? Stuur dan een mailtje naar training@tennisjj.nl.

* Afhankelijk van de dag waarop je traint kunnen het 13 of 14 zomertrainingen zijn. Zie hiervoor het lesschema.

Alle trainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 uur en voor volwassenen vanaf 18:00 uur.

Let op: Voor reguliere trainingen is het lidmaatschap van de tennisclub vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TV Stânfries.

Je vindt hier het lesreglement.

tennisbanen

trainers

leden

versleten tennisballen

vereniging

TV Stânfries

TV Stânfries is een toegankelijke vereniging waar ieder type speler terecht kan. Van jeugd tot volwassenen en van gevorderden tot beginners. Op de vereniging worden ook vele mooie activiteiten georganiseerd. Onderdeel hiervan zijn ook de tennistrainingen. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Check dan snel alles betreft de tennistrainingen hieronder.

Neem les op

    • Maandag (volwassenen)
    • Woensdag (jeugd)

Maak kennis met tennis

Voor het eerst voor een èchte tennistraining gaan? Je bent van harte welkom. We laten je graag kennis maken met het mooie tennisspel en wie weet ben jij helemaal verkocht.  Kom als volwassene vijf keer lessen en een keer per week vrij tennissen voor een bedrag van

€49