Tennis

Tennis

Bij ons staat plezier voorop

Vind jouw club eenvoudig!

Altijd al een tennisliefhebber geweest of wil je juist net beginnen met tennis? Bij Tennis & Padel School Jetse Jongsma is alles mogelijk. Wij geven trainingen in alle leeftijdscategorieën en op alle niveaus.

Groepen van 4 personen

Voor volwassenen en jeugd

Bij onze Tennisschool is het volgen van veel verschillende types training mogelijk. Een steeds populairder worden vorm van training is de training met vier personen. Dit wordt ook wel kwartettraining genoemd. De kosten hiervan liggen iets hoger dan bij de groepstrainingen van zes tot negen personen, maar hier krijg je heel veel voor terug!

Privétraining

Meer info over trainingen
op maat?

Wil je echt alle aandacht van onze trainers voor jezelf? Dan bieden wij ook privétrainingen aan.

Onze tennistrainer maakt samen met jou een plan en kan specifiek met jou gaan trainen en werken aan jouw verbeterpunten. Dit is toch mega gaaf? Tennis is een enorm technische sport. Daarom is het volgen van tennistrainingen heel belangrijk om jou de techniek, tactiek en sport goed te kunnen leren. Of je nu jouw backhand wilt finetunen of gewoon voor het eerst een bal slaat. Wij leren jou maar al te graag!

Waarom bij ons tennissen?

Dat is heel erg simpel. Ons grote team aan zeer ervaren tennisleraren maakt ons uniek. Met maar liefst twaalf tennistrainers is ons team sterk en voorzien van alle krachten. Wij bieden jou de beste en gezelligste lessen van de leukste tennistrainers op onze clubs. Naast de kwalitatief goede trainingen draait het bij ons ook om plezier. Als jij het naar je zin hebt, vinden wij dat ook geweldig om te zien. Tennis doe je namelijk niet voor even, maar vaak voor je hele leven. Ben jij helemaal enthousiast geworden? Dat snappen we!