TV Stiens

Tennis & Padel bij

TV Stiens

Op het ruim opgezette sportcomplex ‘It Gryn’ bevindt zich het mooie tennispark van TV Stiens. De tennisvereniging van Stiens is opgericht in 1970 en beschikt over heel veel mooie faciliteiten. Denk hierbij aan twee gravelbanen, vijf kunstgrasbanen en sinds juli 2022 ook twee padelbanen.

Tarieven

van onze trainingen

Hieronder vind je de tarieven voor onze tennistrainingen. Ben je ook al bekend met padel? Ook voor padel wordt door Tennis & Padel School Jetse Jongsma nu training aangeboden! Check snel alles betreft de tennis- en padeltrainingen hieronder.

Je vindt hier het lesreglement.

* Afhankelijk van de dag waarop je traint kunnen het meer of minder dan 20 trainingen zijn. Zie hiervoor het lesschema.
Alle tennistrainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 en voor volwassenen vanaf 18:00.

Privé- of duotraining?

Wij bieden ook trainingen op maat aan, zoals privé- en duotrainingen. Wil je meer informatie over de trainingen op maat? Stuur dan een mailtje naar training@tennisjj.nl.

Alle padeltrainingen duren 50 minuten en zijn in groepen van 4-5 personen. De padeltrainingen worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. (Leer Snel Padel & Groeplessen).

 

Let op: Voor reguliere trainingen van zowel tennis als padel is het lidmaatschap van de tennisvereniging vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TV Stiens.

Losse padeltraining boeken?

Je kunt bij Tennis & Padel School JJ een losse padeltraining boeken met je vrienden, familie of tennis-/padelmaatjes! Boek je les nu!

€70 per les voor vier personen*

* Een les duurt 50 minuten

tennisbanen

trainers

leden

padelbanen

vereniging

TV Stiens

Het gezellige park met ruime kantine, kleedkamers en een leuke oefenkooi is mooi opgezet tussen de bomen. Op dit park voel je je direct thuis. Het is dan ook niet gek dat leden vanuit alle omstreken naar Stiens komen. Het enthousiaste bestuur zorgt voor veel animo voor zowel tennis als padel. Dit resulteert ook in het feit dat de vereniging al meer dan 300 leden heeft.

Op dit moment wordt er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tennistraining aangeboden. Dit wordt gedaan door een groot aantal van onze tennistrainers. Daarnaast worden er vanaf september 2022 ook padeltrainingen aangeboden in Stiens.

Neem les op

    • Maandag (padel)
    • Dinsdag (tennis & padel)
    • Woensdag (tennis)
    • Donderdag (tennis & padel)
    • Vrijdag (tennis & padel)

Maak Kennis Met Tennis

Voor het eerst voor een èchte tennistraining gaan? Je bent van harte welkom. We laten je graag kennis maken met het mooie tennisspel en wie weet ben jij helemaal verkocht. Schrijf je in of bekijk de prijzen voor Maak Kennis met Tennis hieronder!

€49