Padel

Padel

Bij ons staat plezier voorop

Vind jouw padelclub eenvoudig!

Padel is booming en één van de snelst groeiende sporten van het moment. Kun jij ook niet wachten om te gaan padellen? Lucky you! Wij bieden nu ook padeltrainingen aan bij TV Stiens en TV De Leechkamp.

10 lessen

Leer Snel Padel

Volwassenen 

Losse padel-training

De volgende stap
maken met padel

Geef je op voor een groepsles

Groepsles met

4-5 personen

Voor volwassenen

De trainingen van padel worden in groepen van vier tot vijf personen gegeven. Zo heb jij alle aandacht van onze padeltrainer. Of je nu net start met padellen of al wat vaker hebt gepadeld. Wij zorgen dat jij in de juiste groep komt, zodat jij altijd jouw spel kunt verbeteren.

Privétraining

Trainingen op maat

Liever privétrainingen in Padel? Ook dat is mogelijk! Samen met onze padeltrainer maken wij een plan om aan jouw wensen te voldoen.

Met een privétraining is alle aandacht van onze trainer 50 minuten lang voor jou. Hierin zal intensief worden getraind en veel worden geleerd. Ook is het mogelijk om duotrainingen te volgen. Wil jij samen met jouw padelmaatje jouw padelskills snel verbeteren? Dan is deze trainingsvorm enorm geschikt.

Padel is een technische en dynamische sport en is een mix tussen squash en tennis. De slagen en technieken zijn echter heel anders. Wil je dit goed en snel leren? Dan is het belangrijk om trainingen te volgen. Ook de looplijnen zijn heel anders dan bij bijvoorbeeld tennis. Omgaan met de glaswanden is ook een kunst op zich. Er valt dus heel veel te leren in onze padeltrainingen.

Waarom bij ons padellen?

Dat is heel erg simpel. Onze liefde voor de padelsport is groot. Onze padeltrainers zijn echte sportliefhebbers met passie voor het vak en leren jou de sport padel maar al te graag. Plezier is bij ons heel erg belangrijk. Als jij geniet, genieten wij des te meer.

De padelbanen waar wij de trainingen verzorgen in Stiens en Burgum liggen er mooi bij. Deze twee gezellige clubs en de fijne sfeer van padel zorgen ervoor dat er altijd reuring is op de mooie groene parken. Naast dat je kwalitatief goede trainingen krijgt, staat de gezelligheid op in Stiens en Burgum ook zeker centraal. Wij bieden jou een combinatie tussen een fanatieke en goede training en het hebben van plezier. 

Clubs waar jij kunt padellen

  • TV Stiens
  • TV De Leechkamp