Over ons

Over ons

Het draait bij ons om plezier

Naast dat wij het belangrijk vinden dat iedere cursist plezier heeft. Vinden wij het ook belangrijk om onze verenigingen te ondersteunen. Dit proberen wij dan ook op alle vlakken. Samen maken wij er altijd een feestje van met onze leuke trainers en mooie verenigingen. 

Tennis & Padel School JJ zorgt ervoor dat er voor ieder niveau en voor iedere leeftijd een geschikte groep is. Of je nu net begint met trainen of al jaren een gevorderde speler bent, wij zorgen dat jij altijd leert in onze trainingen. Wat TPJJ uniek maakt? De leuke en fanatieke trainers, de dynamiek in de lessen, de vakkundigheid en het enthousiasme.

Tennis & Padel School Jetse Jongsma is opgericht in maart 2017 door Jetse. Hij begon alleen aan dit avontuur, maar al snel werd het team versterkt door een aantal tennistrainers. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mooi en hecht team van maar liefst twaalf trainers die samen bij acht clubs actief zijn. Deze ontwikkeling vinden wij geweldig om te zien. Onze trainers hebben ieder hun eigen kwaliteiten en dat is ook direct de kracht van Tennis & Padel School JJ. Een divers team aan tennis- en padeltrainers met een breed scala aan krachten.

Trainers

Ontmoet onze trainers

Jetse Jongsma

Jetse Jongsma

Eigenaar & trainer

Robbert Middendorp

Robbert Middendorp

Trainer

Daan Veldhuis

Daan Veldhuis

Trainer

Maarten Rodenhuis

Maarten Rodenhuis

Trainer

Rik Bosma

Rik Bosma

Trainer

Jort de Graaf

Jort de Graaf

Trainer

Emiel de Graaf

Emiel de Graaf

Trainer

Devlon van de Ridder

Devlon van de Ridder

Trainer

Jilles van der Kuil

Jilles van der Kuil

Trainer

Peter Slager

Peter Slager

Padeltrainer

Eric Hettema

Eric Hettema

Padeltrainer

Mink Eenkhoorn

Mink Eenkhoorn

Tennistrainer

Harm Smit

Harm Smit

Padeltrainer

Tennis & padel

voor iedereen

Bij ons draait het om kwalitatief goede trainingen, maar ook om het hebben van plezier. Voor elk niveau en elke leeftijd zijn tennis en padel fantastische sporten. Wij geven trainingen richting de breedtesport, maar ook zeker op prestatief gebied. Iedereen kan bij ons terecht.

Padel en tennis zijn dynamische sporten met veel uitdaging in het spel. Er valt heel erg veel te leren in beide sporten. Op ieder niveau kun jij je continue verbeteren. Wij willen dan ook graag alles uit een individu halen naar aanleiding van zijn of haar wensen. Bij ons is het heel erg belangrijk dat de sfeer in de groepen goed is. Plezier staat bij ons namelijk voorop. Als jij plezier hebt in jouw sport, dan blijf je dit voor altijd doen.

Wij hopen jou snel te zien op de tennis- of padelbaan!

We willen de ambassadeurs van de tennis- en padelsport in de regio zijn

Weetjes over ons

Aantal clubs

Onze Tennis & Padel School is aangesloten bij 8 clubs in Friesland!

Versleten tennisballen per jaar

Er wordt heel wat getennist bij onze Tennis & Padel School. Dit is het aantal ballen dat er in totaal al is versleten.

Aantal trainers

Met onze 12 trainers hebben we een divers en tóch hecht team. Voor iedere tennisser en padeller is er bij onze tennis- en padelschool een trainer te vinden.

clubs

tennisballen

trainers

Kom bij ons werken

Vacature

Tennistrainer

Vacature

Padeltrainer

Open sollicitatie

Doe
een open sollicitatie