TV Rottum

Tennis bij

TV Rottum

De gezellige dorpsvereniging TV Rottum is opgericht in 1993. In 2013 is het park gerenoveerd en sindsdien liggen er twee smashcourt banen in Rottum. De banen liggen naast het “Doarpshûs” en midden in het dorp. Dit maakt de locatie ideaal.

Privétraining

Training op maat

Volwassenen & jeugd

Tennis in groepen van 7-9

Maak Kennis 
Met Tennis

tennisbanen

trainer

leden

versleten tennisballen

vereniging

TV Rottum

De banen van TV Rottum zijn in principe het hele jaar door te bespelen. Gezelligheid staat bij deze vereniging voorop en daarnaast natuurlijk een heerlijke bal slaan. Op donderdagavond worden de trainingen gegeven door Tennis & Padel School Jetse Jongsma. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Check dan snel alles betreft de tennistrainingen hieronder.

Neem les op

    • Donderdag

Trainers

Ontmoet de clubtrainer

Maarten Rodenhuis

Maarten Rodenhuis

Trainer

Prijzen

Dit zijn onze trainingen

Privé- of duotraining?

Wij bieden ook trainingen op maat aan, zoals privé- en duotrainingen. Wil je meer informatie over de trainingen op maat? Stuur dan een mailtje naar training@tennisjj.nl.

* Zie het lesschema in het lesreglement voor de trainingsdagen. In verband met de competitie kan er niet iedere week training worden gegegeven. 

Alle trainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 uur en voor volwassenen vanaf 18:00 uur.

Let op: Voor reguliere trainingen is het lidmaatschap van de tennisclub vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TV Rottum

Check hier het lesreglement.

Laat je wat van je horen?

Stuur ons een berichtje op Facebook, Instagram, WhatsApp of per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!