Contact

Contact Ons

Stuur ons een bericht

Kom trainen

Beter worden in
tennis & padel?

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik mij inschrijven voor tennistrainingen?

Via deze pagina kun jij jouw vereniging naar keuze selecteren. Hierin kun je je direct inschrijven voor de tennistrainingen. Ook vind je hier alle informatie over de trainingen die worden aangeboden en over jouw vereniging.

Wat heb ik nodig voor een tennistraining?

Voor een tennistraining kun je het best tennisschoenen en sportkleding dragen. Heb je geen tennisschoenen, dan zijn sportschoenen ook mogelijk. Daarnaast heb je een tennisracket nodig. Deze kun je de eerste keren ook lenen tijdens de trainingen. Wil je een tennisracket kopen? Hiervoor kun je het best informeren bij jouw tennistrainer. Zij kunnen jou hierin het best adviseren

Hoe kan ik mij inschrijven voor een padeltraining?

Via deze pagina kun jij jouw vereniging naar keuze selecteren. Hierin kun je je direct inschrijven voor de padeltrainingen. Ook vind je hier alle informatie over de trainingen die worden aangeboden en over jouw vereniging.

Wat heb ik nodig voor een padeltraining?

Voor een padeltraining kun je het best tenniscchoenen en sportkleding dragen. Heb je geen tennisschoenen, dan zijn sportschoenen ook mogelijk. Ook heb je een padelracket nodig. Deze kun je de eerste keren ook lenen tijdens de trainingen. Wil je een padelracket kopen? Hiervoor kun je het best informeren bij jouw padeltrainer. Zij kunnen jou hierin het best adviseren.

Moet ik lid zijn van de vereniging als ik tennis- of padeltrainingen volg?

Tijdens de ‘Maak Kennis Met Tennis’ of ‘Leer Snel Padel’ trainingen is het nog niet verplicht om lid te zijn van de vereniging. Besluit je naar aanleiding van deze trainingen te blijven tennissen of padellen, dan dien je lid te worden van de vereniging. Dit kun je altijd doen op de website van de vereniging zelf.

Hoe word ik lid van een tennis- of padelvereniging?

Ga naar de website van de vereniging waar jij lid wilt worden en schrijf je daar in het voor het lidmaatschap. Let op: Dit gaat dus niet via de Tennis- en Padelschool. De tarieven en betaalmethodes kunnen per vereniging verschillen.

Hoe worden de lesgroepen ingedeeld?

Alle groepen worden naar leeftijd, niveau en ervaring ingedeeld. Ook houden we natuurlijk rekening met de beschikbaarheid van de cursisten.

Mail ons voor vragen

Onze clubs

LTV De Bontekoe
TC Goutum
TV Grouw
TV Stânfries
TV Rottum
TV Stiens
TV Eernum
TV De Leechkamp

Laat je wat van je horen?

Stuur ons een berichtje op Facebook, Instagram, WhatsApp of per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!