TV Leeuwarden

Tennis bij

TV Leeuwarden

Wist je dat TV Leeuwarden over maar liefst 13 tennisbanen beschikt? Het grote park is voorzien van negen mooie gravelbanen en vier indoorbanen en is daarmee één van de mooiste parken van Friesland. De vereniging beschikt over vele faciliteiten waaronder een gezellige kantine met veel aanbod en een fitnessruimte. Op de vereniging worden heel veel activiteiten verzorgd voor jong en oud en dat zorgt voor veel reuring.

Prijzen

Dit zijn onze prijzen

* Afhankelijk van de dag waarop je traint kunnen het meer of minder dan 20 trainingen zijn. Zie hiervoor het lesschema.

Alle trainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 uur en voor volwassenen vanaf 18:00 uur. De zomercyclus start vanaf week 15. 

 Let op: Voor reguliere trainingen is het lidmaatschap van de tennisclub vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TV Leeuwarden. Hierbij zijn de trainingen in de hal een uitzondering. Hier hoef je geen lid voor te zijn van TV Leeuwarden. Check ons lesreglement en lesschema hier!

gravelbanen

trainers

leden

binnenbanen

Tennis vereniging 

 

Leeuwarden

Tennis & Padel School Jetse Jongsma verzorgt sinds 2022 de trainingen op het park van voormalig vereniging LTV de Bontekoe. Na de fusie tussen LTV de Bontekoe en TV de Molen zijn er nu meer dan 500 leden bij TV Leeuwarden. De zomertrainingen worden gegeven op gravel en de wintertrainingen worden gegeven in de hal. Bij deze mooie club wil jij toch ook tennissen?

Op dit moment wordt er van maandag t/m vrijdag dagelijks training gegeven. Dit wordt gedaan door een groot aantal van onze tennistrainers. Wil je meer weten over het trainingsaanbod? Kijk dan snel hieronder.

Neem les op

    • Maandag
    • Dinsdag
    • Woensdag
    • Donderdag
    • Vrijdag