TV Grouw

Tennis bij

TV Grouw

De Tennisvereniging in Grou bestaat al meer dan 45 jaar. In 2010 is de club verhuisd naar de rand van Grou en sindsdien liggen daar vier mooie kunstgras banen. De banen zijn goed verlicht en zo kan er bijna het gehele jaar door op gespeeld worden. Met al meer dan 200 leden groeit TV Grouw door. 

Tarieven

Dit zijn onze trainingen

Privé- of duotraining?

Wij bieden ook trainingen op maat aan, zoals privé- en duotrainingen. Wil je meer informatie over de trainingen op maat? Stuur dan een mailtje naar training@tennisjj.nl.

* Afhankelijk van de dag waarop je traint kunnen het meer of minder dan 20 trainingen zijn. Zie hiervoor het lesschema.

Alle trainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 uur en voor volwassenen vanaf 18:00 uur.

Let op: Voor reguliere trainingen is het lidmaatschap van de tennisclub vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TV Grouw

Je vindt hier het lesreglement inclusief lesschema!

tennisbanen

trainers

leden

versleten tennisballen

Tennis club

TV Grouw

Bij de gezellige tennisvereniging in Grou heb je voor ieder wat wils. Wil je voor het eerst tennissen of ben je juist gevorderd? Bij TV Grouw vind je spelers van alle niveaus. Het betrokken bestuur zorgt voor mooie activiteiten op de club voor zowel jeugd als volwassenen.

Ook de trainingen worden op alle niveaus gegeven. Op dit moment wordt er op dinsdag, woensdag en vrijdag training gegeven bij TV Grouw. Dit wordt gedaan door een groot aantal van onze tennistrainers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden betreft tennistrainingen? Check dan gauw ons aanbod.

Neem les op

    • Dinsdag
    • Woensdag
    • Vrijdag

Maak kennis met tennis

Voor het eerst voor een èchte tennistraining gaan? Je bent van harte welkom. We laten je graag kennis maken met het mooie tennisspel en wie weet ben jij helemaal verkocht.  Kom als volwassene vijf keer lessen en een keer per week vrij tennissen voor een bedrag van

€49