TV De Leechkamp

Burg. B. Lohmalaan 40A, 9251LD in Burgum.

TV De Leechkamp

Op het mooie opgezette park van TV De Leechkamp in Burgum bevinden zich zes kunstgras tennisbanen en vanaf september 2022 ook vier padelbanen. Tennis & Padel School Jetse Jongsma gaat de padeltrainingen verzorgen. De tennistrainingen worden al jaren goed verzorgd door Tennisschool van de Ridder.

Tarieven

van onze trainingen

Hieronder vind je de tarieven voor onze padeltrainingen. Ben je ook al bekend met padel? Check snel alles betreft de padeltrainingen hieronder.

Alle padeltrainingen duren 50 minuten. De padeltrainingen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Let op: Voor reguliere trainingen van padel is het lidmaatschap van de tennisvereniging vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TV De Leechkamp.

Je vindt hier het lesreglement.

Losse padeltraining boeken?

 Neem je liever eenmalig of een aantal keer een losse les in plaats van een pakket?  Boek je les nu door ons een mail te sturen!

€70 per les voor vier personen*

* Een les duurt 50 minuten

padelbanen

trainers

leden

versleten padelballen

vereniging

TV De Leechkamp

Het mooie park met een gezellige kantine te midden van alle banen heeft een mooie opzet met veel faciliteiten. Door de komst van de padelbanen wordt er nog meer reuring op het park van TV De Leechkamp verwacht. Tennis & Padel School JJ kijkt hier dan ook enorm naar uit. Met al meer dan 400 leden is Burgum een grote speler in de regio. Op dit moment bieden we op dinsdag en woensdag padeltrainingen aan. Dit wordt gedaan door onze trainers Daan en Jetse. Eventueel zijn er ook mogelijkheden in het weekend. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@tennisjj.nl.

Neem padelles op

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Leer Snel Padel

Wil jij kennis maken met Padel? Dan is het Leer Snel Padel pakket zeker iets voor jou. In tien lessen kom jij erachter of Padel helemaal jouw sport is. Het grootste voordeel is dat je eerst nog geen lid hoeft te worden van de vereniging. Mocht je het Padel virus daarna helemaal te pakken hebben, dan kun je je direct inschrijven voor de reguliere trainingen en lid worden van de vereniging. Helemaal enthousiast geworden, dat begrijpen wij! Schrijf je snel in voor de padeltrainingen!

€149 voor leden