TC Goutum

Tennis bij

TC Goutum

Midden in het dorp dichtbij de kerk bevindt zich de Tennisclub van Goutum. De club is al jaren een begrip in Leeuwarden en omstreken. Ook door de bouw van vele nieuwbouwwijken rondom Goutum is de club zeer populair. Momenteel heeft TC Goutum dan ook maar liefst meer dan 450 leden.

Prijzen

Dit zijn onze trainingen

Privé- of duotraining?

Wij bieden ook trainingen op maat aan, zoals privé- en duotrainingen. Wil je meer informatie over de trainingen op maat? Stuur dan een mailtje naar training@tennisjj.nl.

* Afhankelijk van de dag waarop je traint kunnen het meer of minder dan 20 trainingen zijn. Zie hiervoor het lesschema.

Alle trainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 uur en voor volwassenen vanaf 18:00 uur.

Let op: Voor reguliere trainingen is het lidmaatschap van de tennisclub vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van TC Goutum.

Hier vind je het lesreglement inclusief lesschema.

tennisbanen

trainers

leden

versleten tennisballen

Neem les op

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Tennis club

TC Goutum

TC Goutum beschikt over vijf mooie kunstgrasbanen die naast elkaar liggen. Deze banen zorgen ervoor dat er in principe het gehele jaar door op gespeeld kan worden. Het park is heel overzichtelijk en heeft een gezellige gerenoveerde kantine met nette kleedkamers. De leden zijn zeer divers, van jong tot oud. Het betrokken bestuur en de enthousiaste leden zorgen ervoor dat er dan ook altijd reuring is op de tennisverenging van Goutum.

Op dit moment wordt er van maandag t/m zaterdag training gegeven op de mooie banen van TC Goutum. Dit wordt gedaan door een groot aantal van onze tennistrainers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden betreft tennistrainingen? Check dan gauw ons aanbod.

Maak kennis met tennis

Voor het eerst voor een èchte tennistraining gaan? Je bent van harte welkom. We laten je graag kennis maken met het mooie tennisspel en wie weet ben jij helemaal verkocht.  Kom als volwassene vijf keer lessen en een keer per week vrij tennissen voor een bedrag van

€49