RegioTour

UPDATE!

LET OP! 6 FEBRUARI GAAN WE DE HAL IN VAN LTV DE BONTEKOE

Op zondag 14 november zijn we begonnen met de RegioTour. Eerlijk gezegd hadden wij niet verwacht dat er gelijk al zoveel kinderen mee zouden doen aan ons eerste toernooi bij de Tennisvereniging in Stiens. Door jullie deelname is de eerste RegioTour een enorm succes. Hieronder een kleine foto-impressie van de eerste dag. Wil je meer foto’s zien dat verwijzen we je graag naar onze facebookpagina.

Op zondag 19 december was het de bedoeling om de 2e editie te houden in Goutum, maar deze kon in verband met de coronamaatregelen niet door gaan. Op 6 februari gaan we weer van start!

De categorieën rood, oranje, groen en geel komen aan bod. Iedereen is welkom om van deze gelegenheid gebruik te maken. We zullen gedurende de komende periode 5 RegioTour toernooien aanbieden. Deze zullen worden georganiseerd in Stiens, Goutum, Burgum, Grou/Reduzem en op de Bontekoe in Leeuwarden.

De tweede editie zal plaatsvinden in Goutum. Goutum heeft 5 kunstgras banen en daar kunnen we gebruik van maken. De RegioTour in Goutum zal dus buiten plaatsvinden. De inschrijving hieronder is enkel voor 6 februari in Goutum. In januari is de volgende RegioTour en daar kan je je te zijner tijd voor inschrijven.

Er zijn 5 banen beschikbaar, dus we hanteren bij deze RegioTour een maximaal aantal deelnemers van 20 kinderen per categorie. Inschrijving voor de RegioTour in Goutum sluit zaterdag 5-2-2022 om 12:00 uur!

Heb je een vraag? Neem dan even contact op met Robbert 0620363012.

Tijdstippen en reglementen:

  • Rood begint om 9:00 en zal eindigen om 10:00. Inschrijfkosten €5,00.

  • Oranje begint om 09:00 en zal eindigen om 11:00. Inschrijfkosten €7,50

  • Groen begint om 11:00 en zal eindigen om 13:30. Inschrijfkosten €7,50

  • Geel tot en met 17 jaar. Begint om 13:30 en zal eindigen om 16:00. Als trainers zullen we een indeling naar leeftijd en niveau maken. Inschrijfkosten €7,50

Zorg er voor dat je je op tijd meldt bij de organisatie. Tijdens de aanmelding kunnen de inschrijfkosten per pin worden voldaan.

Adres: Buorren 35, 9084 BB Goutum