Ochtendtraining

Tennissen in de morgen is een dag zonder zorgen! Wil jij de dag fit beginnen met een gezellige tennistraining in een kleine groep van vier tot zes personen? Dan is de ochtendtraining perfect voor jou! Je zit niet iedere week aan een tijdstip vast, maar je kunt je per keer inschrijven op een moment dat voor jou past. De kosten per training zijn €15,- per persoon. Lees hieronder alle mogelijke trainingsmomenten van deze maand en meer informatie over de trainingen.

Strippenkaart
Koop nu een strippenkaart voor 10 ochtendtrainingen en krijg 1 training gratis! Deze strippenkaart is een jaar geldig en kun je alleen bij de ochtendtrainingen verzilveren. Kosten: 10 trainingen voor €135,- per persoon. Let op: Je dient je wel aan te melden voor de data die jou past.

Schrijf je hier in!

9+1 gratis! Geef onderstaand de eerste data aan wanneer jij al kan trainen. Houd daarna de website in de gaten voor de nieuwe momenten. Deze strippenkaart is na aanschaf een jaar geldig. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzilveren van de trainingen.
Heb je zelf een groep van vier tot zes personen waarmee je wilt trainen? Schrijf je dan allemaal in op het gewenste tijdsblok ongeacht het niveau. Geef bij de opmerkingen dan even jouw groepssamenstelling aan.

Informatie ochtendtrainingen

Na veel vraag bieden wij nu ook de ochtendtrainingen aan in kleinere groepen van vier tot zes personen op verschillende verenigingen! De kleine groepen zorgen ervoor dat er meer aandacht is van de trainers en meer persoonlijke begeleiding. De trainingen zullen plaatsvinden op één tennisbaan. Staat jouw club er niet tussen? Niet getreurd, je mag ook bij een andere club meetrainen tijdens de ochtendtrainingen.

Je kunt je individueel inschrijven per tijdsblok en per niveau. Heb je zelf een groep van vier tot zes personen waarmee je wilt trainen? Schrijf je dan allemaal in op het gewenste tijdsblok ongeacht het niveau. Geef bij de opmerkingen dan even jouw groepssamenstelling aan.

De kosten van de ochtendtrainingen bedragen per training €15,- per persoon in een groep van vier tot zes personen.

We bieden verschillende tijdsblokken aan per niveau. Pas je niet in dit niveau, maar wil je wel op dit tijdstip trainen geef dit aan in de opmerkingen. Dan kijken we gezamenlijk of dit mogelijk is.

Let op: De trainingen worden gegeven in groepen van vier tot zes personen. Mochten er minder inschrijvingen zijn, dan nemen we even contact met je op om te overleggen. De kosten voor een training van één, twee of drie personen zijn hoger dan de groepstraining. Het kan dus zijn bij te weinig inschrijving dat de training niet doorgaat.

Wij hebben er enorm veel zin in! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@tennisjj.nl
Hopelijk tot snel op de tennisbaan!