Ochtendtraining padel

Padellen voor jouw werk? Dan begin jij de dag ijzer sterk! Wil jij de dag fit beginnen met een gezellige padeltraining in een groep van drie tot vier personen? Dan is de ochtendtraining perfect voor jou! Je zit niet iedere week aan een tijdstip vast, maar je kunt je per keer inschrijven op een moment dat voor jou past. De kosten per training zijn €16,50 per persoon bij vier inschrijvingen. Lees hieronder alle mogelijke trainingsmomenten van de komende maanden en meer informatie over de trainingen.

Schrijf je hier in!

Heb je zelf een groep van vier personen waarmee je wilt trainen? Schrijf je dan allemaal in op het gewenste tijdsblok ongeacht het niveau. Geef bij de opmerkingen dan even jouw groepssamenstelling aan.

Informatie ochtend padeltrainingen

Na het succes van de ochtend tennistrainingen en veel vraag bieden wij nu ook de ochtend padeltrainingen aan! De padeltrainingen worden gegeven in groepen van drie tot vier personen op verschillende verenigingen! Tijdens de training krijg je veel persoonlijke begeleiding van de trainer. Staat jouw club er niet tussen? Niet getreurd, je mag ook bij een andere club meetrainen tijdens de ochtendtrainingen.

Je kunt je individueel inschrijven per tijdsblok en per niveau. Heb je zelf een groep van drie tot vier personen waarmee je wilt trainen? Schrijf je dan allemaal in op het gewenste tijdsblok ongeacht het niveau. Geef bij de opmerkingen dan even jouw groepssamenstelling aan.

Let op: De kosten van de ochtendtrainingen bedragen per training €16,50- per persoon in een groep van vier personen. Wanneer er maar drie inschrijvingen zijn wordt de prijs automatisch doorberekend naar €22,- per persoon. Wanneer er één of twee inschrijvingen zijn wordt er contact opgenomen omdat dan de prijs nog hoger ligt. Het kan dus zijn bij te weinig inschrijving dat de training niet doorgaat.

Wij hebben er enorm veel zin in! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@tennisjj.nl
Hopelijk tot snel op de padelbaan!