L.T.V. De Bontekoe

Tennis bij

LTV
De Bontekoe

Wist je dat LTV De Bontekoe over maar liefst 13 tennisbanen beschikt? Het grote park is voorzien van negen mooie gravelbanen en vier indoorbanen en is daarmee één van de mooiste parken van Friesland. De vereniging beschikt over vele faciliteiten waaronder een gezellige kantine met veel aanbod en een fitnessruimte. Op de vereniging worden heel veel activiteiten verzorgd voor jong en oud en dat zorgt voor veel reuring.

Small group

Tennis met z’n vieren

Volwassenen & jeugd

Tennis in groepen van

7-9

Volwassenen & jeugd

Maak Kennis Met Tennis

 

gravelbanen

trainers

leden

binnenbanen

Leeuwarder tennis vereniging

 

De Bontekoe

 Tennis & Padel School Jetse Jongsma verzorgt sinds 2022 de trainingen bij LTV De Bontekoe. De zomertrainingen worden gegeven op gravel en de wintertrainingen worden gegeven in de hal. Met meer dan 400 leden is de Bontekoe een mooie club in Leeuwarden. Hier wil jij toch ook tennissen?

Op dit moment wordt er van maandag t/m vrijdag dagelijks training gegeven. Dit wordt gedaan door een groot aantal van onze tennistrainers. Wil je meer weten over het trainingsaanbod? Kijk dan snel hieronder.

Neem les op

    • Maandag
    • Dinsdag
    • Woensdag
    • Donderdag
    • Vrijdag

Trainers

Ontmoet de clubtrainers

Rik Bosma

Rik Bosma

Trainer

Robbert Middendorp

Robbert Middendorp

Trainer

Emiel de Graaf

Emiel de Graaf

Hoofdtrainer

Jetse Jongsma

Jetse Jongsma

Eigenaar Tennis & Padel School JJ

Prijzen

Dit zijn onze prijzen

Alle trainingen duren 60 minuten en starten voor jeugd vanaf 14:30 uur en voor volwassenen vanaf 18:00 uur. De wintercyclus start vanaf week 44. 

 Let op: Voor reguliere trainingen is het lidmaatschap van de tennisclub vereist. Indien je nog geen lid bent van de vereniging kun je je opgeven via de website van LTV De Bontekoe. Hierbij zijn de trainingen in de hal een uitzondering. Hier hoef je geen lid voor te zijn van LTV De Bontekoe. Check ons lesreglement en lesschema hier!

Om snel te navigeren

Stuur ons een berichtje op Facebook, Instagram, WhatsApp of per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief